Vår utstyrspark består av lydutstyret som trengs til alt fra små konferanser til store konserter. På denne siden kan du se nærmere hvilke produsenter vi leverer utstyr fra samt litt om hva vi tilbyr. 

 
 
Logo_Alcons-300x0-c-left.jpg

Alcons

Våre nyeste høyttalere er produsert av Alcons Audio. Deres systemer skiller seg fra konkurrenter med deres Pro-Ribbon teknologi. Denne gjør at høyttalerene er i stand til å gjengi forsterket lyd med utrolig lav forvrengningsgrad. Resultatet er et klarere lydbilde, bedre taletydelighet, høyere gain før feedback, og mindre farging av lydbildet. Vi kan levere LR18 eller RR12 med BF362 subhøyttalere. Vi setter sammen et lydsystem som passer dine behov, om det seg vere for 50 eller 10.000 personer.

 

Alcons hjemmeside


JBL

JBL er godt etablert som en av de ledende aktørene innen profesjonell lyd. Vårt Vertec 4886 line-array system har gjennom flere år vært med på å levere utallige fantastiske konsertopplevelser, fra Kari Bremnes til 50 Cent. Vi har også mindre høyttalere som egner seg godt til talejobber, stands og små konferanser og konserter. 

JBLs hjemmeside

unnamed.jpg

Db-logo-300x190_1718.jpg

Andre høyttalersystemer

I tillegg til våre store system kan vi levere mindre og vellåtende høyttalere fra fantastiske produsenter som d&b og Nexo. Q7 fra førstnevnte og PS10 fra Nexo egner seg godt til arrangementer fra 100 - 400 publikummere. Vi leverer også monitorer fra JBL, Tannoy og AIS.


Miksere

Vi har et stort utvalg digitale og analoge miksere. 

Digital

Soundcraft: Vi7000, Vi2000, SI Performer, SI Compact, UI16

Yamaha: CL5

Midas: Pro1

Analog

Soundcraft: MH4, MH3, GB4, FX16, Signature 16

Midas: H2000

vi7000_original.png

overview-product-02-adx-transmitters.png

Trådløse systemer

Trådløs lydteknologi er stadig i utvikling, og krever store investering hos utleiefirmaer for å kunne tilby det siste og beste. For å sørge for stabile systemer med god lydkvalitet leverer vi det siste og beste fra Shure, Sennheiser og AKG. 

Shure: AD4Q, ULXD, UHF-R, PSM900

Sennheiser: SR 2050 IEM

AKG: DMS700