Lydteamet har i over 25 år vært en ledende leverandør av utstyr til arrangementer i Nord-Norge. Med vår utstyrspark og kompetanse kan du som arrangør føle deg trygg på at alle behov innen lyd, lys, scene, bilde og personell er tatt hånd om. 

 

Vi leverer lydutstyr til å dekke alt av publikumsområder fra intime eventer til de største konsertarenaer. Våre lydsystem fra Alcons, JBL og d&B sørger for fantastiske kvalitet ved alle anledninger.

Vi har også et stort sortiment av backline. Dette inkluderer trommesett, perkusjon, forsterkere, DJ-utstyr, keyboards, orgel og mer. 

Vår lyspark dekker behovene til også de mest krevende kunder. Vi har et stort utvalg bevegelig-, konvensjonelt- og effektlys fra leverandører som Martin, Robe, Clay Paky og ETC.

Våre lysteknikere designer løsninger skreddersydd til arrangørens behov, og kan levere tegninger og visualiseringer for å forenkle planleggingsfasen ved store og små arrangementer.  

 

Lydteamet leverer bildeutstyr for event og konsert av høy kvalitet som LED-skjerm projektorer og TV. Dersom det trengs lyssterke bildeflater til innen- eller utendørs bruk kan vi tilby gode løsninger. 

Våre modulbaserte LED-skjermer kan bygges til å passe det designet som egner seg best for en gitt arena. Her stiller vi med god kompetanse for å hjelpe arrangøren med å finne en god løsning. 

Vi kan tilby en rekke sceneløsninger for deg som arrangør. Om det trengs en enkel catwalk eller sceneplatting har vi moduler av beste kvalitet fra leverandøren Nivtec.

Dersom komplette løsninger ønskes har vi små til store mobile scener fra Smartstage og Stagepartner samt konstruksjoner fra Globaltruss og Eurotruss på 8 x 6m og 24 x 16m.